Turreferater 2020

Pølsetur til skælskør. Vi var taget til skælskør efter fladfisk. Vejret var ikke rigtig med os, vue havde både regn og blæst. der var 7 der deltog på turen, og vi fangede tilsammen 24 skrubber. der var præmie til den der fangede den største, og til den der fangede flest.Til middag blev grillen startet op, og turlederen stod for pølser og brød.

Arne nielsen tog den største skrubbe på 540 gr, og Klaus larsen fangede flest med 6 stk.

Kaj Nielsen havde 4 stk, vagn Larsen 2 stk Morten Philman 4 stk, Lene Philman 1 stk, Jens Dinesen 3 stk flade.

Makreltur med Viking: Der var 4 deltagere med på turen, og der blev fanget godt med makreller. Gørlev havde ca 125 makreller med hjem. største makrel fangede Arne Nielsen på 860 gram.

Tissø dyst mod Høng : Aflyst pga for meget vind

Billede fra vores klubtur søndag d 26-4- 20, som blev lavet om til en konkurrence, med frit fiskested, pga. af corona virusen. Der var 5 deltagere til indvejning. Der blev ikke fanget nogen havørred, men hornfisken var ankommet.

Største hornfisk tog Arne 497 gr og da der ikke var nogle ørreder, gik ørred præmien til den næst største hornfisk. Det var Lene Philman der fangede den, og den vejede 482 gr.Tur til herslev mose
Der var 2 deltagere på turen, Søren andreasen fangede den største på6,5 kg. Han fik en mere på 5 kg. Klaus larsen fangede 3 stk. med den største på 5,2 kg