Tur referater 2015

 

Jule Afslutning i klubhuset.

Denne aften havde vi 36 deltagere, til gløgg og æbleskiver. Derefter var der terning spil. her lidt billeder fra aftenen.

 IMAG2597 IMAG2594IMAG2600IMAG2601

Julefrokost i klubhuset.

 

Der var rigtig god tilslutning til vores julefrokost i klubhuset, her lidt billeder fra dagen.

IMAG2465IMAG2463IMAG2464IMAG2466IMAG2462 IMAG2461_BURST002_COVER IMAG2460 IMAG2459 IMAG2458 IMAG2457IMAG2467

Tur til Kaldredgårdens put and Take.

 

Vi var 8 deltagere der kørte fra klubhuset kl 8.00 og var klar til at fiske kl 9.00. Der blev fisket på livet løs, men det kneb med at få ørrederne, til at tage maddingen de blev fodret med. Efter 2 timers fiskeri, og ingen fisk på land, kom Dan der ejer søen, for at kontrolerer kort. Han gav os en rigtig god instruktion i, hvad der skulle fiskes med, og hvordan man fisker i søen. Så en stor tak til Dan for undervisningen.:-) Det lykkedes for Vores junior William at fange 2 fine ørreder inden lukketid kl 12.00.

william Guldørred

William med de 2 fine fisk fra kaldred

 

J-F cup.

Igen på denne tur, var der ikke så mange deltagere, 5 stk kunne vi samle. vi blev samlet nr 5 ud af 7 hold. Arne var den eneste der havde fisk til indvejning, 4 fladfisk var hvad det kunne blive til. Slagelse vandt konkurrencen, høng nr. 2, sorø nr. 3.

 

 

Sildetur på Øresund.

Der var fuldt hus på turen, og alle havde sild med hjem. Der var også side gevinster på turen, flere havde torsk og makrell med hjem. Det var lidt dårligt med deltagelsen fra klubben. Arne måtte ud, og hente mandskab udefra. Så husk nu at sætte kryds, i kalenderen til næste år.

Fladfisk dyst på storebælt.

Denne tur blev aflyst pga. for meget vind (12-15 m/s)

Pølsetur på kysten.

Vi var 15 der tog på kysten, for at fange fladfisk. vi tog afsted fra klubhuset kl. 8, med fuld oppakning. Der skulle både grill og div. tilbehør med på kysten. Der blev fanget en del fisk, i det fine vejr. Der blev fisket og spist pølser, til den store guldmedalje. Kim Nordrum fangede den største skrubbe på 703 gr. Vi havde lavet præmier til juniorne, og der vandt Mathias Nordrum med en skrubbe på 34 cm, nr 2 blev Casper Nielsen med en fisk på 29,5 cm og nr 3 blev Freja rasmussen med en fisk på 29 cm.

IMG_2698 IMG_2695IMG_2707

Billeder fra pølseturen.

Korsør Havnemede.

Vi havde igen samlet et hold der kørte til Korsør for at deltage i den årlige havnemede konkurrence. Det blæste en god vind på 12 – 14 m/s, men der blev fanget en del skrubber. Morten Philman fangede en skrubbe på 570 gram, og den fik han en 9 plads for. Mange fangede fisk, som desværre var uden for præmierækken. Nogle var heldige at vinde på billetten, ved lodtrækningen. Der blev vundet Fluestang og gavekort. Vi havde selv lavet en lille konkurrence for juniorne, og den vandt Mathias Nordrum, med en skrubbe på 280 gram.

IMG_3223

Arne Nielsen overrækker Mathias sin præmie, for den skrubbe han fangede på 280 gram.

Tissø dyst mod Høng.

Vi startede ved søen, med morgen brød og kaffe, hvorefter reglerne blev gennemgået. Vi var 5 fra Gørlev der deltog, og 9 fra Høng. Vi blev enige om at slutte dysten kl 12, pga. meget vind ( 12 m/s). Torben lagde hurtigt ud med et par aborre og en gedde, men så gik det også helt skævt for Gørlev holdene. 2 både havde ikke noget til indvejning, da vi mødtes på land igen. Høng vandt konkurrencen med 2430 point mod gørlevs 705. Vi kan dog trøste os med at Torben Andersen fangede dagens største Aborre på 735 gram, og den største gedde blev fanget af Jørgen Madsen fra Høng, på lige ud 5 kilo. Ialt blev der fanget 13 gedder og 5 aborre.

IMG_3219

 

Holdet der dystede på Tissø. ( Casper Nielsen, Klaus Larsen, Torben Andersen, Lars Rasmussen og kim Nordrum)

 

IMG_3221

 

Casper og Klaus på vej ud af åen.

Tur til Karrebæksminde.

Der var 9 der deltog på turen. Det var en blæsende fornøjelse ved karrebæk, så turen gik videre til næstved kanalen. Alt grej var en tur i vandet, men lige meget hjalp det. Det blev til en nul tur, men så hjalp det lidt at formanden havde varmet pølser i klubhuset, til de forfrosne fiskere.

Den Gyldne Kejs

På denne tur var der 6 deltagere. Nogen kørte i havnen, andre på kysten. Da det havde blæst en del om lørdagen, var det godt grumset i fjorden. den eneste fra gørlev der havde fisk til indvejning i Korsør, var Torben Andersen. Han vandt den individuelle konkurrence, med en havørred på 1,9 kg. Slagelse vandt foran Sorø og Høng. Gørlev blev nr. 4.

Gyldne kejs

Torben Andersen med 1 præmie.

Herslev mose

5 deltagere kørte til mosen. Vi havde desværre ikke nogle skaller til agn, så vi måtte en tur i fryseren, og fandt nogle sild der kunne bruges. Det blev kun til en enkelt gedde på 5,7 kg til formanden, + et par gedder der ikke ville blive hængende.