Referater Klubture 2016

J-f cup

Vi var 6 deltagere med fra Gørlev. Der skulle fiskes efter ørred, torsk og fladfisk.vi havde lagt taktik torsdag i klubhuset, og planen var klar. Vagn, Lene og Casper tog sig af de flade. Så skulle Jens Dinesen, Arne og Klaus bare fange nogle ørreder, så var pokalen i Gørlev. Nu gik det ikke helt som planlagt, Vi havde fuldt hus ( 10 stk ) hos fladfiskene, men det kneb med ørrederne. Jens havde haft kontakt med 11 stk, alle under målet desværre. Vi kørte til indvejning i slagelse. Alle klubber fik indvejet fisk. Der var rigtig mange fladfisk til indvejning. Der var kun 4 ørreder der skulle vejes. Slagelse vandt dysten. Der var 6 foreninger der deltog. Vi blev nr. 5. Casper Nielsen var kun 5 gram fra at snuppe 5. pladsen i fladfiske gruppen, Caspers skrubbe vejede 504 gram og var 36 cm lang. Der kommer et mere fyldigt resultat, ellers kan man gå på hjemmesiden ufv95.dk og følge med der.

Bymatch fladfisk 2016

Den årlige kamp mellem Korsør lystfiskerforening, Høng sportsfiskerforening og Gørlev sportsfiskerforening foregik søndag den 28. august ombord på ”Bien”. Hver forening stiller med otte mand. Vi startede med at fiske lige syd for broen, hvor der var fisk med det samme, men en tiltagende vind fra sydøst fik båden til at drive i sådanne fart, at det var mere end almindeligt svært at holde bund og have føling med fiskeriet. Efter to drev kom skipper ud og forslog at vi søgte syd på, for at finde lidt læ, hvorefter vi sejlede ned og startede lige nord for Klarskovgård på ca. 10 meter vand. Det var her og i en radius af ca. en sømil at resten af dagens fiskeri blev bedrevet, de flade lå bestemt ikke i bunker og ventede på at komme op på dæk, men efter en noget sløv start hvor der dog kom spredte fisk ombord, blev de sidste par timer af dagens fiskeri ganske acceptable, og et lille plus var at der var en pæn del rødspætter imellem fangsterne.

På vej i havn blev alle fisk vejet og talt og ved ceremonien på land kunne det berettes at, de 23 mand tilsammen havde fanget 221 fladfisk, og at håne retten og trofæet denne gang gik til Korsør med en samlet vægt på 24,3 kg. fordelt på 76 fisk, nr. 2 blev Høng med 23,9 kg. fordelt på 74 fisk og endelig nr. 3 blev Gørlev med 23,6 kg. fordelt på 71 fisk.

Den individuelle placering blev således at

nr.1 blev Bo Skavn (Korsør) med en samlet vægt på 6,7 kg.

nr.2 Ole Ganderup (Høng) med 4,9 kg.

nr. 3 Stig Larsen (Gørlev) med 4,8 kg.

I kategorien største fladfisk blev vinderen Morten Philman (Gørlev) med en skrubbe på 700 gr. Nr. 2 blev Aksel Petersen (Høng) med en skrubbe på 620 gr. Og på 3. pladsen var der ikke mindre end fire mand med hver sin fisk på nøjagtig 510 gr. Hvor af den ene var en rødspætte fanget af Per Høj Jensen (Høng).

Klubtur efter fladfisk på Reersø

Der var pænt med deltagere den første klubaften som delvist blev afholdt på Reersø, hvor der skulle fiskes efter de flade. Der var lidt gang i fiskene der blev hurtigt fanget et par flade. Vejret var fint så vi havde taget grillen med og fik ristet nogle pølser. Der blev i alt fanget 12 flade op til 630 gram alle skrubber.

Tur til Herslev mose:

Vi var tre der tog afsted til mosen, der var lidt gang i gedderne og det blev til 3 stk ialt. men der var tale om rigtig pæne fisk. Casper Nielsen fangede en på 6,1 kg, William en på 6,4 og Formanden nappede dagens største på 9,1 kg.

IMG_3398

Formanden med gedde på 9,1 kg

Casper gedde 6,1

Casper med sin gedde på 6,1 kg

william gedde 6,4

William med en på 6,4 kg

Casper

Casper slapper af efter kampen med stor gedden, dejligt william havde flødeboller med

William 1

William nyder et par flødeboller og 400 gram matador mix, og så var det igang med at fiske  igen.

Dyst på Tissø mod Høng.

Vi samledes igen i år til morgenmad ved roklubben, hvor Ole fra Høng klubben gennem gik reglerne for dagens fiskeri. Vi sejlede ud fra land ved 8 tiden. Der var lidt vind på søen igen i år, dog kunne vi være på det meste af søen. Der var godt med fisk på loddet, fra morgenstunden, men de var ikke lige i æde humør. Der kom dog lidt fisk i bådene, Stig og Gert fik indvejet 2 aborrer og 2 gedder (250 – 725 gr – 2,5 kg -5,1 ), Brian Kristensen en aborre på 720 gr. Søren Andreasen og Casper Nielsen havde desværre ikke nogle fisk der kunne holde vægten. William og Klaus havde 1 aborre og 3 gedder i båden (0,425 – 2,7-2,8-4,7 kg ) Alle fisk blev genudsat. Efter at Ole Ganderup havde gjordt regnskabet op, blev resultatet at Høng igen vandt dysten med 1948 point, og Gørlev havde samlet 1942 point. Det var sølle 100 gram der skilte os fra en sejer :-(. Men vi prøver igen til næste år, om vi ikke kan vriste pokalen fra dem. Da der var indbetalt for meget til morgenbrød, blev vi enige om, at overskuddet gik til den største gedde, der blev fanget under dysten. Det blev Stig Larsen fra Gørlev der løb med de 300,- som var i puljen. Han fangede en gedde på 5,1 kg. Super tur, og godt med deltager, Gørlev 7 og Høng 11 stk.

IMAG3570

Holdet fra dysten den 14-5-2016

IMAG3564

Så er der lagt fra land